Венци Стефанов с жестока атака към Гриша Ганчев: Байчо, ти какво прави 4 г. в сектата

Ексцентричният президент на Славия – Венцеслав Стефанов, нападна остро Димитър Бербатов и неговия екип по време на днешната си пресконференция. Босът, който е човек на Младен Михалев-Маджо, коментира и думите на собственика на ЦСКА Гриша Ганчев, който определи БФС като „секта“. 

„Какво направи Бербатов? Колко пари е дал за футбола? Тези хора само са взимали от футбола. Гриша Ганчев каза, че трябва да дойдат младите. Кои са тези млади хора? Тези, които той ги пробутва ли? БФС е секта според Гришата. Защо тогава някой друг не дойде и да представи някаква смислена програма?

Сега тримата катъри тръгнали да карат клубовете да подписват деклараци. Какво искат? Да бутат футболния съюз да се качват те. Чувам, че според Гриша Ганчев футболният съюз бил секта. А ти бе, байчо, като беше до преди 3-4 години в тази секта, какво прави? Секта било. Какво прави в нея?, заяви Стефанов.

„Бербатов не иска да помага на футбола, а да управлява. Да си управлява бентлито! Съгласен съм с Гришата. Дайте млади хора, но трябва да са кадърни. Може да не са футболисти. Може да са юристи или администратори“, добави Стефанов. 

 Венци Стефанов скочи и срещу фенклубовете на водещите ни отбори, като заяви, че подкрепят любимите си отбори срещу заплащане.

“Сигурно съм малоумен. Ние отиваме за 30 и няколко евро в Турция, Берое отива за 64. Какво ще им дадат повече? Никой не е останал гладен. Когато не си изкарал ти парите, а ти ги дава някой – харчиш. От пролетта няма да е така. Надали вече ще има платени фенове. На 100% само феновете на Славия не са платени. Били малко?! Много са и обичат Славия. Тези, големите – ето пари да направите фенклубове, да направите скандал на България – Англия.

“Не му изнасяше на Борисов, защото феновете на Левски му бяха в услуга. За мен футболният фен мога да го уважавам, да му свалям шапка, ако идва да подкрепя клуба си безрезервно, истински. Ако подкрепя срещу пари… Ако дойде МВР, ще видите, че от 10 фена 7 са взимали пари срещу еди-какво си. Един вика на митингите. Израждаме спорта. Хубаво, правят фойерверки – това добре. Но когато чупиш, хвърлиш…

Нямах шанс през тези 21 години да видя ред пред и на стадионите, да си вземеш детето и да гледаш мач. Дали ще биеш или паднеш – няма значение. Да си спокоен. Не се взимат мерки срещу хулиганите, които израждат спорта“, заключи Стефанов.

Коментари

коментара