ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Нови разкрития за отвличането на малкия Никола!

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Нови разкрития за отвличането на малкия Никола!

Нови разкрития за „отвличането“ на малкия Никола направи бащата на момченцето Калоян Милев. Пред Нова телевизия притесненият и ядосан родител разказа, че детето е било изведено през летище Варна на 5 септември с подправени документи. Майката опитала да напусне страната с него през летище София. Приборите обаче засекли, че детето е с подписка от бащата за ненапускане на страната и върнали майката обратно. Жената успяла обаче да премине безпроблемно през летище Варна и да излети за Истанбул.

„Не вадете декларации. През летище Варна входът е свободен. Всеки може да мине. Жена ми не е Братя Галеви, за да избяга, а една нормална женичка. Не знам за какъв Шенген говорим – тука всеки може да влезе, а деца могат да излязат без проблем“, коментира възмутеният баща. 

„20 дни затова обикалям по телевизиите, 20 дни полицията установява дали детето ми е изведено. Полетът за Хонг Конг е през Истанбул или Катар. Жена ми е фиксирана и се изплаши, че ще има принудително лечение за нея. Майка й знае много добре – обиколи маса психиатри. И в последния момент реши да „помогне“ на дъщеря си. В Хонг Конг имало някакви изследвания за хормони и не знам си какво. След това тя иска да ходи на някакви курсове в Австралия. Тя има проблем и затова бяга. Нека майка й да се свърже с мен и да ми каже къде е това дете. Така стават семейните драми – щадях дъщеря й, не исках да я унижавам – да дойдат с полиция и да я изведат с полиция от вкъщи. Това е унизително“, заяви още Калоян Милев. 

Той заяви, че ще търси по свой начин детето си и е решен да го намери дори накрая на света. 

 

Източник: Pik

Коментари

коментара