Бинго онлайн – как да играем безплатно и в реален режим?

Всеки почитател на риска и тръпката от правенето на прогнози, знае, че някои от най-добрите игри са практикувани още векове, преди да започнат да се интегрират в различните онлайн платформи на казината. Ще открием, че игри като покера, макар и да се смята за американска игра, е създадена във Франция или Германия – двете страни продължават да спорят за произхода и до днес. И макар те да изискват стратегия и забавление, съществуват игри, които залагаха  много на удоволствието и чистия шанс. 

Точно такава игра беше Бингото и най-вероятно сме забелязали, че все по-често любимите зали не само започнаха да затварят една след друга, но сякаш и почитателите се изгубиха. Имайки предвид, че това е забавление, което започва да печели популярност още в средата на XVI век, не трябва да се изненадваме от еволюцията, която идва след това. Първата игра се провежда по това време в Италия, като всеки почитател е можел да закупи билетче, докато тегленето се случвало всяка събота. Интересът не е бил малък, но едва след няколко века, когато американците опознават правилата, решават просто да ускорят самия процес на игра, като тегленето става веднага след продаването на билетчетата. 

Легендата разказва, че Бинго е игра, чийто правила не са се променяли от 30-те години на миналия век и още в първите месеци се продават около 6000 различни бинго карти. Как се играе тази игра? Срещу минимална сума, всеки играч може да закупи карта със случайно изписани числа. След като започне тегленето, в специална урна се поставят всички числа и точно както сме забелязвали при другите лотарии, започва тегленето. Трябва да се изтеглят всички числа или до този момент, в който даден играч не направи една права линия от всички изтеглени числа до този момент. 

Логично, това предложение имаше много успехи, а днес ще открием, че Bingo онлайн е достъпно и налично в платформата на Silentbet, като там дори играем без никакви рискове. Ако предложението ни допадне, съвсем спокойно ще открием и различните брандове, които предоставят този вид игра и са лицензирани. Каква е разликата спрямо новото заглавие? Всичко се случва на много по-високи обороти, като точно това дава сериозно предимство за онези играчи, които не бяха особено очаровани от жената, която обявяваше всяко следващо изтеглено число с минимален ентусиазъм. 

Няма нужда да следим и числата, защото се попълват автоматично с доста висока скорост и това прави играта малко по-специална и красива. Един недостатък е фактът, че вече не се налага да викаме „Бинго“, когато имаме печеливша линия. Никой не ни спира да го правим, но ако играем на мобилния си телефон, най-вероятно ще е малко по-трудно да обясним защо ликуваме над телефона си, особено ако се намираме в градския транспорт. Любопитен факт е, че дори обявяването на линията е останало без автор. 

Някои смятат, че англичаните са помогнали за внедряването на този термин. Ако търсите семпла игра с приятна носталгия, както и възможност да ни спести рисковете и да ни позволи да се позабавляваме с истинската игра, това е правилното предложение и със сигурност ще ни върне във времето, в което този вид игри бяха семпли, забавни и приятни, като точно това е запазено, дори и в този вид.

Коментари

коментара