Пирова победа за Миньор срещу Струмска слава в Перник

Миньор Перник победи Стумска слава Радомир в пернишкото дерби на „Стадиона на мира“ с 3:0 краен резултат.  Героят на стадиона беше безспорно миньорецът Божидар Васев, който записа хеттрик.

Първият гол попадна още в 8-ма минута от крака на Божидар Васев. В 47-ма минута  отново Васев отбеляза за 2:0, а третият гол реши мача в 61-вата минута.

Браво на Васев!

Но дали Миньор ще се зарадва на тази победа, след като часове преди дербито фенове от Перник пребиха нападателя на Струмска слава и бивш играч на „чуковете“ Борислав Никифоров?

След побоя над Борислав в пернишко заведение, той лежи с хематом и разбита уста в Пирогов, вместо да играе на терена за Славата.

А неговите съотборници определено са излезли доста притеснени след случката на чужд терен и с много проблеми.

„Имаме доста проблеми в състава, даже и групата не ни е пълна, но не искам да се оправдавам“, сподели треньорът на радомирци минути преди мача.

Дано сте доволни, уважаеми фенове от „геройството“ си! Да ви е сладка почерпката, след като „издействахте“ лесна победа на любимия си клуб. И доколкото разбрахме от думите на треньора Владимир Димитров, да биете Борислав Никифоров  не вие е за първи път.

„Верни до смърт“, а ?

 

Коментари

коментара