Дамска пролетна мода 2021: Какво да облечете през предстоящия сезон?

Пролетта бързо наближава и води след себе си сезона на модата. Това е времето, когато сваляме дебелите палта, обличаме по-фини и леки дрехи, подчертаващи фигурата и елегантността.

Дамска пролетна мода 2021

Пролетта бързо наближава и води след себе си сезона на модата. Това е времето, когато сваляме
дебелите палта, обличаме по-фини и леки дрехи, подчертаващи фигурата и елегантността. Но правилното съчетаване на облеклото според последните модни тенденции е цяло изкуство, което едва ли се отдава добре на всеки. И все пак, ако желаете да получите някои идеи как да се обличате през предстоящия пролетен сезон, тази статия ви представя комбинации и цветове, с които няма как да сгрешите.

1. Не пренебрегвайте стилното ярко червено

Кажете сбогом на сивите или пастелни приглушени цветове и добавете ярък червен цвят към пролетното си облекло. Именно това е тенденцията в предстоящия пролетен сезон. Червеното е символ преди всичко на любовта, но също и на женствеността, енергията, страстта и борбеността. При това то се съчетава отлично с редица други цветове, като розово, оранжево, лилаво, черно или кафяво.
Модните експерти препоръчват дрехи, които са изцяло червени – без нюанси и други цветове, но ако това не ви е по вкуса, бихте могли просто да добавите червен акцент към ежедневното си облекло, като червено шалче, червена дамска чанта или ярко червени обувки.

2. Внесете повече слънчева светлина, като се облечете в жълто

Както слънцето, което доставя радост в душата, когато изведнъж заблести в някой сив и мрачен ден, така и жълтите дрехи ще радват вас и околните със свежестта си. Жълтият цвят е идеален за пролетно време, когато ни се иска да има повече слънце и може отлично да се съчетае със зелен, син или оранжев тон.

3. Дамски гащеризони за перфектна бизнес визия

Отново модерни са дамските работни гащеризони, които придават на дамите делови вид. Пролетните делови дамски костюми също не са излезли от мода и могат да бъдат чудесен избор, който ще разнообрази гардероба ви. Тук предпочитанието е към пастелните цветове, които не бият на очи – синьо, розово, жълто, светлосиньо, светлосиво и др. Освен официални дамски обувки, такива костюми могат да се съчетаят чудесно и със спортни обувки, маратонки, кецове, каквито ще намерите почти навсякъде, дори и сред топ офертите в най-новата кауфланд брошура, заедно с други дамски пролетни спортни дрехи, които ще ви придадат по-непринуден вид.
Ако желаете да излъчвате повече женственост, вероятно ще предпочетете елегантни рокли в пролетни палитри, включващи споменатите модни цветове – червено, жълто, оранжево.

4. Изкуствената кожа преобладава

Най-новата тенденция през предстоящия сезон е акцентът от естествена или изкуствена кожа в
облеклото. Това биха могли да бъдат кожени ботуши, кожено яке или елек, кожена пола, кожени чанта или дори кожена рокля.
Ако се чудите каква връхна дреха да изберете, на мода са леките пролетни палта на карета или в ярък цвят, както и палтата тип халат.

Как се определят тенденциите в цветовете в света на модата?

Обикновено най-новите тенденции в света на модата се разкриват на London Fashion Week, където
моделите представят актуалните облекла и цветове. Това събитие се следи с голям интерес от
многобройни индустрии, за които подборът на цветове е много важен. Такива са дизайнерите на обувки, дрехи, аксесоари, дизайнерите на продукти, продуцентите на телевизионни програми и дори организаторите на спортни събития.

Тенденциите се определят от цялостната нагласа на обществото в социалните мрежи, от интернет
публикации, които бързо набират популярност, и други подобни фактори. И все пак от решаващо
значение е решението на дизайнерите и стилистите, които се събират, за да обсъдят и определят най- актуалните стилове и цветове за предстоящия сезон.

Бъдете стилни, красиви и в крак с най-новите модни тенденции през предстоящия пролетен сезон!

Коментари

коментара