Годеницата на покойния Христо Сираков страда за Благо Борисов от Перник – ВИДЕО

Както ZaPernik.com писа, пернишкият певец Благо Борисов излезе с нова песен. Парчето се казва „То си е за теб“. В клипа се вижда как брюнетка лежи в скута на Благо и страда за него, а с официалния старт на песента дойде време и да разберем коя е тя…

Жената, която партнира в клипа на перничанина всъщност е годеницата на покойния Христо Сираков – плейтмейката Биляна Евгениева. В клипа тя изиграва ролята на бивше гадже на Благо Борисов, което страда по него след раздялата. А в живота Биляна и Благо са близки приятели.

„Новата ми песен всъщност е преживяна. Музиката, текстът и аранжиментът са на едно изключително талантливо момче, което ми е и вече близък приятел – Павлин Петков. За пореден път работя с Мартин Биолчев по записа, смесването и мастеринга. Обичам да работя с него ! В неговото студио се чувствам много спокоен и има хармония. Един от много близките хора до мен е той“ – разказва певецът пред Signal.bg.

За историята, която е разказана в рими, има конкретна причина и тя е дълбоко лична, убеждава ни изпълнителят.

„Най-вероятно много хора като мен са имали бивши любови, които не могат да превъзмогнат раздялата, загубеното щастие и човека до тях.
Оценили са, чак когато той вече е преглътнал всички сълзи, отворил е нова страница и е започнал на чисто. Защото, както често се случва, оценяваш някого , чак когато го загубиш, но уви – прекалено късно… Та за да не ставам прекалено лиричен ще кажа, че това е песен за любовта, ревността и щастието – намерено в силата да продължиш напред, да си готов да обичаш отново и да загърбиш любовта, която е угаснала“ – споделя той.

Коментари

коментара