Приятелят на загиналата в село Студена Елица пред ZaPernik.com: Ако имах възможност, бих заменил своя живот за нейния!

Снимка: Фейсбук

Трагедията, в която загинаха 25-годишната Елица и бившето й гадже Ради Зеления, който има малко детенце от друга, потресе цяла България. Двамата се задушиха със свалени дрехи в работещ на газ автомобил в района на град Перник. С репортер на ZaPernik.com се свърза Юли – официалното гадже на Елица, който разказа подробности за това какъв човек е тя, за да не оставя в обществото грешно впечатление за нея.

Елица живеела съвместно с приятеля си Юли в столицата София. Тя работела в магазин „DM“ в „Мол Падарайс“ ,като в понеделник дори й предстояло повишение на работното място, което за съжаление няма да се случи.

Юли и Елица първоначално живеели при родителите на момчето, но се изнесли в собствено жилище, за да не пътува Елица всеки ден от Перник до София и обратно. Но през уикенда, тя се връщала в Пернишко, за да се види с нейните родители, които боготворяла.

Тази седмица, обаче Елица се среща й с Ради Зеления – бивше нейно гадже от детството, с което били скъсали отдавна. Тя дори блокирала Ради в социалната мрежа, но като разбрала, че Ради вече си има жена и дете от друга, решила да го отблокира. Двамата са се поздравили миналата седмица и се разбрали да се видят на среща и точно това е била фаталната среща между тях, в която ги намират със съблечени дрехи в лек автомобил, удушени от миризмата на газ. Елица е починала на място, а Ради закаран в реанимация на пернишката болница, където намира смъртта си.

„Елица обича да се гушва и да заспива. Най-вероятно са заспали“, с тъга констатира пред zaPernik.com приятеля й Юли от София.

Не искам моята любима Елица да бъде запомнена като човек, който тя не е. Тя беше много честен човек. Предпочиташе да ми каже нещо, което би ме наранило, отколкото да ме излъже„, тъгува днес Юли.

Според Юли ,среща между Елица и бившето й гадже Ради се е случила само веднъж – във фаталната вечер. Преди това те не са поддържали връзка или поне той не знае за такава.

Юли е много влюбен в своята Елица.

2 години я „преследвах“ и тя не ме допускаше за себе си. Бяха двете най-тежки години в живота ми. Поболях се от несподелена любов, но не се отказах и тя разбра, че любовта ми е по-силна от всяка друга, която е виждала досега„, казва пред ZaPernik.com Юли. 

Ако имах възможност, бих заменил своя живот за нейния. Без да се замисля„, трогна нашия репортер Юли.

От друга страна, пък загиналия Ради Зеления оставя детенце на една годинка без баща. Така една злополучна изневяра в Пернишко почерни доста хора.

Коментари

коментара