Скандална развръзка: Някой е подхвърлил цигара с наркотици до трупа на 25-годишния Марин

Цигара, в която се подозира, че има свръхдоза хероин, е открита до трупа на Марин Николаев Георгиев, намерен мъртъв на метри от психиатричната болница в Раднево, информира Флагман.бг. Според непотвърдена информация разследващите са попаднали на странна следа. До тялото му имало цигара 120 мм, в която половината тютюн бил изваден, а върхът завит. Подозира се, че има следи от хероин, но дали е така, ще стане ясно до няколко дни, има назначена експертиза. 

Зависимите често „пушат“ твърдия наркотик, а в случая очевидно се цели да се докаже, че Марин е предозирал, смятат специалисти. Марин действително е имал проблем с наркотиците. Два пъти е лежал в психиатрия, за да лекува зависимостта, но родителите му твърдят, че се изчистил и дал дума никога повече да не злоупотребява. Заради това и близките му не вярват на новата следа. Подозират, че цигарата е умишлено подхвърлена, за да се прикрие убийство.

Семейството на Марин Георгиев от Ямбол недоумява как 74 дни никой няма да види, че буквално в двора на психиатричната болница има труп. В здравното заведение имало 300 мъже и жени. Голяма част от тях били на свободен режим, други обхождали цялото пространство около болницата.

Никой от тях обаче не е видял тялото на Марин, което се твърди, че е престояло там два месеца и половина. До няколко дни ще е готова експертизата, която ще посочи причината за смъртта му, но отсега може да се подозира, че основните съмнения ще се насочат към злоупотреба с наркотици – версия на която близките не вярват ни най-малко.

Те подозират, че единственото им дете е жертва на експериментално лечение или е използван за донор на органи.

Някои са по-напред: Абонирайте се за новините на "За Перник" в Telegram.
Share Button

Коментари

коментара