Международна езикова школа отваря врати в Перник

Езикова школа iStudy Перник предлага обучение по английски език с британски преподавател за деца на възраст от 3 до 6 години.

С новата учебна година стартира и ново начинание в града – обучение по английски език с доказано качество.

Езикова школа iStudy отвори своя клон в Перник и официално откриване ще се проведе на 05.10.2019 г. в ж.к. Изток. Учебните занятия започват на 14.10. Всяка събота през м. септември до началото на учебните занятия ще има отворени срещи с деца и родители. Срещите ще дадат представа не само от приветливата атмосфера в школата, но и възможност за запознанство с екипа от преподаватели.

Обучението по английски ще се провежда от британски преподавател в малки групи до 8 деца и ще бъде изцяло интерактивно. „Умната“ бяла дъска е задължителна необходимост за съвременното обучение. Като школата е оборудвана с компютри, на които ще се надгражда обучението на децата.

Стартираме с групи за най-малките, защото те са изключително благодатни за работа“, коментира Ирина Маринов – съосновател на школата в България. „Така можем да сме сигурни, че ще получат най-добрата основа и ще растем заедно с тях“, допълва още тя.

За децата на възраст 7 – 10 години центърът ще работи в партньорство с две от занималните в града.

За повече информация относно предстоящите срещи и дни на отворени врати, можете да следите във фесйбук страницата на школата – https://www.facebook.com/iStudyPernik/

Повече информация за iStudy

С над 20 години опит в езиковото обучение и клонове на школата в Атина и София, езиков център „Ай Стъди“ има зад гърба си над 2000 ученика. Школата се гордее с личния подход и високите резултати на учениците от всички възрасти и международни сертификатни изпити. Най-добрата препопръка, която имаме, са доволните ученици и техните родители.

Коментари

коментара