Кметът на село Мещица не е решил дали ще се кандидатира на следващите избори, пазели му мястото на шеф снабдител в Тец-а

Деян Станимиров

Кметът на село Мещица Деян Станимиров (единствения селски кмет на БСП в Пернишко) се колебае дали да се кандидатира за нов мандат, съобщи самия той пред zaPernik.com.

„Аз още не съм решил, те какъв ли не ме изкараха. Още нямам решение. Искам да видя нагласите на народа и тогава ще реша. Равни са позициите дали да се кандидатирам или не“,съобщи Деян Станимиров.

„Може и да не се занимавам с тая работа в кметството, аз съм бил началник на снабдяване в Тец-а, работата ми се пази там“, добави Станимиров.

Запитан дали все пак ще се кандидатира от БСП, ако реши, или като независим кандидат, Деян Станимиров отговори: „Аз ако се кандидатирам и от ДПС, ще ги омаам с троен резултат. Все още не съм решил. Имам и семейния съвет да решим. Викахаме в БСП, но не съм попълвал документите. Като реша, ще ви кажа„, обяви Деян Станимиров.

Вчера ZaPernik.com първи гръмна новината, че Деян Станимиров и кандидатът за кмет на БСП в град Батановци са поискали да станат независими. Дали ще останат в партията-майка или ще избягат от нея, предстои да видим близките дни.

Четете всичко за местните избори в Пернишко всеки ден от страниците на ZaPernik.com.

Коментари

коментара