Антония Петрова пак се изфука: Бяхме на Халкидики, Тасос и още други места с Best Batinkov

Пернишката мис Антония Петрова – Батинкова се изфука за пореден път в социалната мрежа с луксозния начин на живот, който води. Госпожа мама Батинкова, която нарича сина си Best Batinkov  „зарадва“ завистниците с нова порция снимки от Гърция, направени по време на великденските празници и Гергьовден.

Въпреки, че изглежда подпухнала и уморена на тях, мама Антония твърди, че е щастлива в компанията на двамата си мъже.  Тя пише:

„Ето как семейство Батинкови прекарахме Великденските празници, деня на труда и Гергьовден, с една страхотна, дълга почивка из Гърция, на любими за нас места. Показахме на Благовест Батинков къде мама и тате сключиха брак, на нашето място Порто Елея, Халкидики, където бяхме и с баба и дядо! Заведохме малкия Батинков и на остров Тасос, както и на още няколко прекрасни места в Гърция! Определено Best Batinkov обича да пътува, точно колкото родителите си! Ще откриваме и ще му показваме света заедно цял един живот… 👪👼🏻❤️👑Ето това е пълното щастие – здравото семейство, в което цари любовта! „

 

Коментари

коментара