Контрольорка от автобус 17 не пожела да вземе жълти стотинки от момиче

„Току що станах свидетел на интересен разговор в автобус номер 17 на 20:10ч. от Начална спирка, контольорката обясни на група момичета, които си плащаха билета, че вече не взимала жълти стотинки, а само едно от момичета й даде жълти и то не всички бяха жълти!!! Искам да попитам дали жълтите стотинки са излезли от употреба, да си знам занапред???“, пита Михала Павлова в социалните мрежи.

Перничани са бесни по темата:

“ Явно не предполага ,че тези пари може да са били последни на родителите на това момиче и да са и събрали да има за билетче ,другият път малко по устат да и каже ,ако не събира жълти стотинки тогава тя да поема пътните разходи на момичето“, предлага Петя Стаменова.

„Вчера селяндура, който караше 17-ката сутринта към 8:20 освен, че мина на червено на Тева и ако някой отгоре се спускаше на зелено щеше да му се случи случка, след това и среден пръст ми размаха, прост на гъдулка“, каза Джулия Стефанова.

„Българските пари официално не излязли от употреба- са законно платежно средство !!!! на който не му харесва да си търси друга държава „, категоричен е Юрий Фурсов.

“ Ооо аз вече си приготвих 1лв. на по 5,2 и 1 ст. и ще си ги пазя за същата тази контольорка, утре специално ще изчакам автобус 17, за да отида на работа!!!“, закани се Михаела Павлова.

Вие как мислите?

Коментари

коментара