Какво се случва на Владая?

Усилен ремонт тече на пътя София – Перник през Владая. Днес целият път бе затворен , а всички автомобили идващи от Перник – пренасочени по алтернативния път през магистрала „Люлин“. Във Фейсбук се появи клип за това какво се случва в момента на Владая. Клипът можете да видите ТУК

От АПИ съобщиха, че  на 2 ноември, от 9 ч. до 22 ч. ще бъде ограничено движението по път I-1 София – Перник, в отсечката от гара Владая до разклона за Горно Драгичево. Ще се пропускат само автомобилите със специален режим на движение. Ремонтните работи в 900-метровия участък, които до този момент се извършваха без пълно спиране на движението, завършват по-рано от предвиденото и утре, когато ще се полага последният асфалтов пласт е необходимо пълно спиране на трафика.

Продължава ремонтът на 600-метровия участък от път I-1 от края на четирилентовото платно до входа за с. Владая. В тази отсечка и утре от 9 ч. до 17 ч. движението ще се осъществява в една лента във всяка посока. След 18 ч. ще има две ленти за Перник и една за София.

Коментари

коментара