Това може да се случи единствено в Перник. Отнася се за шофьорите на градските и междуградски автобуси , и други простотии…

Здравейте. Това, което ще напиша може да се случи единствено в Перник. Отнася се за шофьорите на градските и междуградски автобуси , и други простотии . Невъзпитани, арогантни, говорят по телефона докато шофират , въпреки забраната ( ма то кой ти я спазва ?

Какво като возят някакви си там хора , на които са взели парите без да дадат билет ? ) Бусовете са в критично състояние – един пуши , друг скърца и тропа , трети е без амортисьори, хората от задните седалки подскачат до тавана…. А пък едни едри индивиди, мислещи се за мутри , безработни , по цял ден висят на спирка Шахтьор и “ пазят“ да не дойдат коли “ на цената на билета“ . Смешни са ! Взели се на сериозно, мислят че вършат супер важната работа, обикалят нон стоп по цял ден тротоара ….

А има градове в България, където шофьорите са облечени в костюми, говорят по телефона само с хендсфри, и се държат много учтиво и любезно с пътниците ! Звучи ли ви като нещо странно ? Да , за Перник е странно. Тук явно шофьорите се избират с конкурс по тъпота , простащина и недодяланост.

Моля, публикувайте това, нека го прочетат хората , искам да видим (вие и аз ) колко хора са на мнение че нещата не са както трябва . Поздрави
Веси Агайн
читател zaPernik.com

Коментари

коментара