БСП пръсна по шевовете салона на хотел „Струма“ за старт на кампанията си! Водачът на листата Станката Владимиров се закани: Ще бием с много ГЕРБ, ще се скъсам от работа за Перник!

В препълнения салон на хотел Струма Българската социалистическа партия откри предизборната си кампания в Перник, научи ZaPernik.com. На срещата бе представена листата от кандидат-депутати на левицата в Пернишки регион. Акцентът на местните социалисти тези избори е, че единствени от големите партии имат перничанин за водач на листа, а целта им е победа на изборите в Перник.

„Последната година псевдоанализатори и политици ни зачеркваха от политическата карта, но тази вечер залата се оказа тясна, за да побере хората, които подкрепят промяната“, каза по време на откриването водача на листата на БСП – перничанина Станислав Владимиров – Станката.„Обществото иска промяна. Трябва да се смени модела на управление на държавата. Нищо лично към Борисов, модела е сбъркан и е нужна промяна за добро“, каза Владимиров.

„Здравната реформа на ГЕРБ превърна пациентите в болниците в ходещи банкомати. Здравеопазването не е стока“, гръмна Станислав Владимиров, на което залата избухна в силни аплодисменти.„Другият важен сектор – образованието направи така, че парите да ходят след ученика и нищо повече. Вече са чести случаите в които учениците се чувстват като господари, а учителите като слуги на системата. Това правилно ли е? Не!“, категоричен е Владимиров.

„Ще помагам предимно на Перник. Както не съм спирал да го правя досега. Независимо, че управата на града е от ГЕРБ аз ще се скъсам от работа в Перник да влизат повече проекти и пари. Защото тях утре може да ги няма на власт, но аз и вие ще живеем в този град“, каза Станката.„БСП Перник ще бие с много ГЕРБ, това трябва да се случи и на национално ниво“, запали залата водача на листата на социалистите в Перник.

Share Button

Коментари

коментара

Посетете водещата страница на:

25 Коментари на БСП пръсна по шевовете салона на хотел „Струма“ за старт на кампанията си! Водачът на листата Станката Владимиров се закани: Ще бием с много ГЕРБ, ще се скъсам от работа за Перник!

 1. След първоначалния шок на герберските тролове от празната им зала вчера,днес са се поокопитили и са почнали да хранят Станката,но и това няма да ги спаси от задаващия се разгром на жалката им партийка

 2. требвало да сменят модела а по техния модел съсипаха и разпродадоха градо

 3. Мръсни червени боклуци до кога ,ще продължавате да унищожавате нашият град?

   • The player option paragraph (d) is a subsection of (5) Player options, not a subsection (c) Club Option Years, which contains the sutoiecbs-n (ii) Contracts Extending Into 2017 or Beyond. So the rules of it will apply to Jeter opting out of his player option, and the Yankees will be on the hook for adjusted amounts & the buyout in 2014.

   • « L’inactuel en Barthes pousse Louise Merzeau à le décrire finalement en gardien d’une graphosphère qu’il a lui-même contribué à lézarder.  »ohalà? l’ami passou!caballero passou!..levé tôt cematin j’comprends rien,mais rin de rin à ce genre de phrase. les sémilogues, faut y faire gaffe vla ben ce qu’en pense!

  • Bravo mille bravos Monsieur Pochon pour votre courage et pour nous dire tous les dérèglements qui se produisent dans l’élevage des animaux.On peut manger moins, quitte à payer plus cher. Ce qui permettra aussi de préserver la biodiversité et de retrouver des plages sans algues vertes, si ce n’est pas trop ta3dc#82r0;.En&ore merci pour votre action.

 4. Абе, герберите са се уплашили от празната зала и сега избиват комплекси тука 😀

 5. корнелия нинова разпродаде Булгартабак за стотинки а герджиков съсипа Пирогов такива са всички комундели скъсват се от кражби и далавери

 6. Sled 1989-ta nali 2 pati se probvahte,cherveni bokluci?
  I kakvo postignahte?
  Razruha,zaplati ot 5 dolara i banditi na vsjaka krachka i to nai-mnogo ot Pernik.I sega pak lajete,mamite i obechtavate.
  Njama da stane,tova vi e poslednijat opit i sled tova veche njama da vi ima,cherveni gadove!

 7. Съгласен съм.Да погледнем обаче на другия бряг.Някой помни ли комплекта в общината ,когато кмет на Перник беше една видна БСП дама ? Как една крепост беше облечена в пластмаса, един гранит от площада бе нареден в едни частни дворове,контейнерите със смет стояха с месеци ,а сгурията от зимата висеше цяло лято пред дворовете? Та младите ако имат нещо под шапките да го използват,иначе да си стоят на дискотека ,там има прекрасни вещества -направо те издигат в небето…

  • Е па тоя Юнак – Станката и беше заместник кмет – не си ли спомняте?! И кво направи за градо – стоя на яслата за заплата със стиснати устни – не смееше да шукне!А Сега – че се скъса! Те на такива сме се нагледали от времето на Тато и след товаа! Ай, бегай бе да се надбягваш с вякъро!

Коментирай

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван