БСП пръсна по шевовете салона на хотел „Струма“ за старт на кампанията си! Водачът на листата Станката Владимиров се закани: Ще бием с много ГЕРБ, ще се скъсам от работа за Перник!

В препълнения салон на хотел Струма Българската социалистическа партия откри предизборната си кампания в Перник, научи ZaPernik.com. На срещата бе представена листата от кандидат-депутати на левицата в Пернишки регион. Акцентът на местните социалисти тези избори е, че единствени от големите партии имат перничанин за водач на листа, а целта им е победа на изборите в Перник.

„Последната година псевдоанализатори и политици ни зачеркваха от политическата карта, но тази вечер залата се оказа тясна, за да побере хората, които подкрепят промяната“, каза по време на откриването водача на листата на БСП – перничанина Станислав Владимиров – Станката.



„Обществото иска промяна. Трябва да се смени модела на управление на държавата. Нищо лично към Борисов, модела е сбъркан и е нужна промяна за добро“, каза Владимиров.

„Здравната реформа на ГЕРБ превърна пациентите в болниците в ходещи банкомати. Здравеопазването не е стока“, гръмна Станислав Владимиров, на което залата избухна в силни аплодисменти.



„Другият важен сектор – образованието направи така, че парите да ходят след ученика и нищо повече. Вече са чести случаите в които учениците се чувстват като господари, а учителите като слуги на системата. Това правилно ли е? Не!“, категоричен е Владимиров.

„Ще помагам предимно на Перник. Както не съм спирал да го правя досега. Независимо, че управата на града е от ГЕРБ аз ще се скъсам от работа в Перник да влизат повече проекти и пари. Защото тях утре може да ги няма на власт, но аз и вие ще живеем в този град“, каза Станката.



„БСП Перник ще бие с много ГЕРБ, това трябва да се случи и на национално ниво“, запали залата водача на листата на социалистите в Перник.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply