Народната певица Ива Давидова пее за перничани на Нова година, жителите на Квартала ще празнуват с оркестър „Радост“

Народната певица Ива Давидова ще весели перничани в новогодишната нощ. Празничната програма, която организира Община Перник и Двореца на културата на 31 декември,  е с начален час 22.30 на площад „Кракра”.

Изпълненията на гласовитата и талантлива певица Ива Давидова ще започнат в 23.30 ч. Минути преди настъпването на Новата година кметът Вяра Церовска и областният управител Александър Александров ще поздравят  перничани с наздравица и пожелания за здраве, благополучие и късмет.

Празничната еуфория ще продължи с цветни илюминации, които ще озарят небето над Перник, след което по традиция, всички ще се  хванат на дълго хоро за успешна и щастлива година.

По традиция жителите на кметство „Изток” ще се поздравят за Нова година 30 минути след полунощ на 1-ви януари 2017г., на Центъра за отдих на открито в кметството. Новогодишен поздрав ще отправи кметът Емил Костадинов в първото си за 2017 приветствие.

За доброто настроение на всички ще се грижат музикантите от оркестър „Радост”. Кръшни хора и  разноцветни илюминации, озаряващи небето ще са част от празничната нощ.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply