16-годишен перничанин разби и обра Мерцедес, съдят го

Непълнолетен се изправя пред правосъдието за грабеж.

Престъплението е извършено на 16 април тази година, когато от лек автомобил „Мерцедес“, който е бил в кв. „Хумни дол“ били отнети дрехи, лични документи и документи на автомобил, на обща стойност около 200 лева. След подаден сигнал и започнало разследване е установен извършителя, 16-годишно момче от гр. Перник. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение «надзор на инспектор при Детская педагогическая стая».    

Работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

31-годишен ще отговаря за шофиране на автомобил с чужди регистрационни табели.

На 07 октомври тази година, в пернишкия кв. «Тева» бил проверен лек автомобил Алфа «Ромео», управляван от 31-годишният Ю.М. от областния град. Органине на реда установили, че регистрационните табели на колата са от друго моторно превозно средство. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение «подписка».

С 1, 89 промила алкохол в кръвта е управлявал автомобила си марка Фолксваген «Голф» 22-годишният В.А. от гр. Перник. Младежът бил проверен на 20 август тази година, на ул. «Ю. Гагарин». Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение «подписка».

Още един пиян шофьор е установен в с. Ковачевци.

Това е станало на 13 октомври, когато бил проверен 57-годишният С.В., който управлявал лек автомобил Фолксваген «Пасат». Алкохолната му проба се окозола положителна – 2, 38 промила. Мъжът отказал кръвна проба. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение «подписка».

Коментари

коментара