Вижте кой и защо поздрави кметът на Перник на 1-ви октомври!

Уважаеми дами и господа, скъпи приятели,
Първият ден на октомври се оказа богат на празници. Най-сърдечно Ви поздравявам по случай Международния ден на възрастните хора, Световния ден на музиката и Деня на архитекта.
В днешния празничен ден на хората от златната възраст желая преди всичко здраве и дълголетие. Пазете бодрия си дух и занапред. Вие сте пример за трудолюбие, честност, отговорност и прецизност за младите поколения. Бъдете горди от това, че сте предали на вашите деца и внуци своя опит, за да продължат започнатото от вас.

В този хубав ден искам да изкажа своята благодарност и признателност към всички музиканти и техните ръководители, че изпълват света около нас с повече красота и изящество. Продължавайте да ни радвате с изкуството на музиката! И нека усилията ви носят радост и удовлетворение.

Отправям искрени поздрави и към всички архитекти по случай техния празник. Щастлива съм, че в името на нашата община с вас работим в дух на партньорство и взаимно уважение. Приемете искрените ми пожелания за щастие и много успехи. Бъдете здрави, влагайте душа и сърце в сътвореното и занапред.
Честит празник!
Вяра Церовска
Кмет на Община Перник

Коментари

коментара