Пернишки съветници прекараха приемния си ден на детска площадка в квартал Изток

Открита приемна с жители на най-големия пернишки квартал „Изток“ проведоха общинските съветници от ГЕРБ Андрей Павлов и Румен Станишев.
Граждани изразиха пред представителите на местния законодателен орган радостта си от многобройните детски площадки, които бяха изградени в последните две години. Те споделиха, че грижата от страна на общината е очевидна и личи. Местни жители казаха още, че благодарение на националната програма за саниране на многофамилни жилищни сгради, обликът на населеното място коренно се е изменил.

Представителите на местния мини парламент отбелязаха, че откритите приемни дни ще продължат, защото е за тях е важно да имат обратна връзка с хората, които са им гласували доверие.
„Тези срещи са от изключително значение за нас, защото на тях ще можем очи в очи да разговаряме с всеки отделен човек, да си отговорим взаимно на много въпроси“, сподели Андрей Павлов. Неговият колега в общинския съвет в Перник Румен Станишев допълни, че по време на разговорите с хората се добива реална представа за грижите и проблемите им, както и мнението на населението по важни за общината теми.

Коментари

коментара