Детска градина „Пролетен цвят“ в кв. Изток открива яслена група

ДГ „Пролетен цвят“ в кв. „Изток“ открива яслена група
От 2 януари започна приема на документи в общинските детски градини за учебната 2018/2019 година. Новото през тази година, е че ДГ №3 „Пролетен цвят“, кв.Изток предвижда откриване на яслена група, каквато до момента не е имало в детската градина.
„В следствие на много запитвания от страна на родителите през изминалите години и с оглед на факта, че имаме възможност да трансформираме една от градинските групи, решихме, че можем да отговорим на търсенето и обявихме прием на документи за деца в яслена възраст“ – информира директора на детската градина Десислава Петрова.
Детска градина „Пролетен цвят“ има 40-годишна история, основана е през месец март 1978 година. Към настоящия момент градината разполага с 5 целодневни групи в централната сграда в кв.Изток, 2 групи в с.Рударци и 1 смесена група в с.Кладница, в който се обучават и възпитават общо 182 деца. Детската градина предлага на децата разнообразни допълнителни дейности като народни танци, английски език, латино танци, баскетбол и художествена гимнастика.
Ръководството на ДГ „Пролетен цвят“ се стреми и да улеснява родителите като предлага различни възможности за заплащане на таксите за детска градина: на място в детската градина – в брой и с карта чрез ПОС-терминал, по банков път, по електронен път чрез системата на ePay, на касите на EasyPay.

Коментари

коментара