Само да не забравите, перничани!

Уважаеми перничани, понеже в месинджъра на „За Перник“, в коментарите, във Фейсбук – навсякъде псувате като луди по ТЕЦ-а, по Ковачки и слугите му, да не забравите… когато дойдат избори да гласувате отново за Христо Ковачки.

Защото именно той чрез слугите си държи на юзди не само ТЕЦ-а, мините, ами и целия град Перник. Заради вас!

Хората на Ковачки държат мнозинството в Общинския съвет на Перник – органа, който взема важните решения за Перник. Заради вас!

Председател на Общинския съвет на Перник (неформално и на ТЕЦ-а) е един човек, който никой не му знае името. Но той е реално собственик на града. Защото собствеността на Перник е в ръцете на Общинския съвет. Същият този анонимник си разиграва топката буквално в дни, в които вие зимувате и не му пука особено. Заради вас!

Не става така, хора! Викате: „Они крадат, и аз ще открадна 50 лева на изборите за да гласувам. Какво ме интересува?“

Ами, ето…интересува ви! Защото Вие сега студувате и плащате с духалките и бойлерите си тяхните кражби. С лекарствата, които купувате на децата си от аптеките на Марешки и нервите, които няма да ви се върнат. Те ви излизат на ВАС през носа.

Затова…zaPernik.com иска да ви припомни – да не забравяте като дойде време… на следващите избори пак да гласувате за Ковачки!

Пак да оставим Перник в неговите ръце! Да има кой да псуваме още 4 години от живота ни!