Перничани подпалиха месинджъра на zaPernik.com: Терорът продължава! ТЕЦ-ът отново спря в най-големите студове! Топлофикация си изключи телефоните!

Перничани подпалиха отново месинджъра на ZaPernik.com с молба да напишем отново, че Перник е обречен и е оставен без парно в най-големите студове, с надеждата, че някой от столицата ще прочете.

Минути след 19 часа месинджъра ни буквално пламна със съобщения за изстиващи радиатори:

„Терора продължава сега е 19.00 и парното спря на тева звъняхме на дежурния телефон но е изключен пак номера“, пише Иван Петров от кв. Тева.

„Пак няма топла вода тези са за затвор прекалиха сметките си идват не ги ли платиш съдия изпълнител а ние сега какво трябва да направим не си вдигат телефоните престъпници да се обединим и да ги изринем“, пише Николай Стоилков.

„Парното в кв. Изток спря!!! Невероятно, точно преди студовете!!!😠. Телефоните на топлофикация са изключени…..топла вода също няма….дайте инфо. Моля с малко дете съм! „, пише Пламен Иванов.

И това са само първите.

Утре zaPernik.com ще отправи запитване към държавните органи, контролиращи „Топлофикация“ Перник. Може би ще се наложи да пришпорим и власт имащите в Перник да се задействат.

Положението не се търпи.

Хората масово недоволстват. Може би ще е по правилно да броим не колко дни е нямало парно, а колко дни е имало парно в Перник!

ДОПЪЛНЕНО: От наши източници от „Топлофикация“ разбрахме, че имало някакви проби на големия котел и утре щяло да има парно в Перник.