Димитър Колев оглави ВМРО в Перник: Ставам трета политическа сила!

Димитър Колев бе избран за общински председател на ВМРО в Перник. Това се случи на конференция днес, на която присъстваха народния представител Наско Стоянов, председател на ВМРО в област Благоевград, евродепутатът Ангел Джамбазки.

Димитър Колев е известен с патриотичните си убеждения и работи с ВМРО от 2005г., като съвместно с тях прави местни избори. От партията заявиха, че имат абсолютно доверие на Димитър Колев и намират за логично той да се присъедини и да бъде част от ВМРО.

От своя страна Димитър Колев заяви пред ZaPernik.com, че амбициите му като общински председател на ВМРО е да работи за това партията да се превърне в трета политическа сила в Перник.

Относно участието в Общински съвет Перник, Колев каза, че положението си остава същото.

„Там нищо не се изменя. Знаете, че г-в Миланов си е Патриотично обединение, Георги Захариев е земеделец, Людмил Димитров си е гражданска квота. Младият общински съветник Мартин Илиев идва с мен във ВМРО, предложих го за организационен секретар на общинската организация, което се възприе и от останалите в партията“, каза още Димитър Колев.

Димитър Колев е известен с това, че където се появи и с каквото се захване с енергията си задвижва процесите да се случват. За това очакванията са, че партия ВМРО, която в последните години стои на едно равнище ще се раздвижи и тръгне нагоре.

„От понеделник започваме работа. Има много хора, които искат да се присъединят към ВМРО.  Амбицията ми е да превърнем партията в трета политическа сила в Перник до есента“, уверен е Колев.

„Всички наричаха ВМРО – Народен съюз „патриотичната коалиция“, от чисто патриотични подбуди искам да бъда в такава патриотична организация и няма нищо по-логично от това да оглавя такава организация„, допълни още Колев.