Дами от ГЕРБ Перник се срещнаха в парламента с депутатите Александър Александров и Красимир Велчев, говориха за правата на жените, европейското председателство и предизборните обещания

Близо 20 представители на женската организация на ПП ГЕРБ-Перник посетиха Парламента по покана на народния представител д-р Александър Александров. Дамите проследиха пленарното заседание на депутатите и имаха възможността да разгледат сградата на законодателния орган, да си направят снимки за спомен и да се срещнат с народни представители от ПП ГЕРБ.

В зала „Запад“ гостите от Перник обсъдиха със зам.-председателя на ПГ на най-голямата политическа сила Красимир Велчев и народния представител д-р Александров законодателната дейност на Парламента, работата в парламентарните комисии и зададоха десетки въпроси.

Сред разискваните теми бяха още Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, изпълнението на предизборните ангажименти, въвеждането на електронно правителство и ратификацията на Конвенцията за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие, известна като Истанбулската конвенция.