Перничани благодарят на дежурния на „Топлофикация“-Перник инж. Методиев, вижте за какво…

Перничани живущи в карето- Печатницата, Дараците, ул.Струма и ул. Найчо Цанов благодарят на дежурния на „Топлофикация“ Перник инж. Методиев, чрез сайта ZaPernik.com.

„Днес към 13 часа тръбите на радиаторите на парното бяха 38 градуса – безкрайно недостатъчни за да се отоплят помещенията ни, в които живеем“, казват потърпевши от аварията на ТЕЦ-а перничани.

Те обаче се свързват с дежурния на „Топлофикация“ Перник. „На телефона бе един много възпитан човек, който се представи за дежурния на „Топлофикация“ – инж. Методиев. Благодарение на него в момента имаме парно от 52 градуса. Той прие проблемът ни присърце и за 4 часа се виждат резултатите от неговото внимание„, доволни са перничани, които искат да благодарят на любезния служител чрез най-четения сайт на Перник.

Благодарение на инж. Методиев в момента в центъра на Перник имаме нормално топлоподаване. Той се представи много културно. Застана от името си и направи нещо, което много ни впечатли – увеличи топлоподаването с 35%. Той като дежурен инженер има лостови механизми, с които успя да повиши температурата на парното.„, казват перничани.