Въпрос със занижена трудност: Познайте кой е от Перник на снимката!

ПОЗНАЙТЕ КОЙ НА СНИМКАТА Е ОТ ПЕРНИК! Снимки: Фейсбук

Пернишката мис Антония Петрова втрещи с кичозен тоалет на един от най-престижните конкурси в страната Мис България 2017г.. Любителката на кича от Перник може би щеше да остане незабелязана със стайлинга си, ако не бе жури на въпросния конкурс и не се бе качила на сцената до победителките.

Перничанката, която каза, че обича животните, но още повече обича да ги носи, се беше барнала като тигрица…или като жираф…. в животински десен от главата до петите и изпъкваше неестествено сред стилно облечените дами. Въпреки това тя гордо пъчеше гърди, уверена в непоправимия си стил.

ПОЗНАЙТЕ КОЙ НА СНИМКАТА Е ОТ ПЕРНИК!
Снимки: Фейсбук

Мис Крокодил се качи на сцената в нaпълнo пpoзpaчнa тигpoвa poĸля, ĸoятo нe cĸpивaшe нищo oт нeя, тигpoвo пaлтo, тигpoв cyтиeн и дopи тигpoви oбyвĸи. И зa ĸaпaĸ – oгpoмeн, тигpoв ĸoлaн пpeз тaлиятa й, а хората коменитрали,  че тоалетът й изглежда като взет от някой цигански битак, пише сайтът Клюки.

Междувременно победителка в конкурса стана софиянката Тамара Георгиева. Новината за новата първа по красота  предизвика лавина от коментари, които я сравниха именно с Антония Петрова, заради визията й, а някои откровено я нярекоха “ новата мис баба Яга“ заради огромният й нос.

А като част от журито Антония Петрова се разграничи от новата Мис и каза, че изборът й за красавица на България е бил друг.