Пернишки сервиз за монтаж на видеонаблюдение и ремонт на компютри дава целият си седмичен оборот за лечението на Жорко!

Сервиз за монтаж на видеонаблюдение и ремонт на компютри в Перник дарява оборота си за цяла седмица за лечението на малкия Жорко, който се бори с тежко заболяване. 

Със ZaPernik.com се свърза управителят на фирмата Микро Линк ООД с желание да помогне на Жорко.

„Ние сме малък и все още прохождащ сервиз за монтаж на видеонаблюдение и ремонт на компютърна техника. Желаем да дарим оборота си от сервизните услуги за цялата следваща работна седмица, но имаме нужда от вашето съдействие за да разгласим събитието, съответно да успеем да съберем колкото се може повече оборот. Нямаме възможност за момента да помогнем по друг начин, освен чрез услугите, които предлагаме“. 02

„Идеята ни е от 13.02 до 17.02  от 10:00 до 19:00 да предлагаме услугите на компютърния ни сервиз благотворително, т.е. чистата печалба от цялата работна седмица да бъде дарена на Георги (Жорко). Ще направим и ние всичко възможно за да достигне събитието до колкото се може повече хора. Ще ви държим в течение с кампанията и дано се справим добре!

Залагаме на всякаква компютърна техника : преинсталации, почистване , хардуерни и софтуерни услуги. Магазин също имаме, но от там се съмнявам да съберем кой знае какво.
Сервизът се намира на ул. Петко Каравелов номер 20 срещу кафе Gallery.
Клиентски номер : 0879 246 276
Жорко

Be the first to comment

Leave a Reply