Депутатът от Перник Ирена Соколова раздаде баница с късмети на журналистите

 

С традиционна новогодишна баница с късмети народният представител Ирена Соколова посрещна журналистите в Перник. Тя благодари за съвместната работа през  изминалата година и отправи своите сърдечни пожелания за настъпващата 2017 година.

1dsc_1121

„Желая на всички нас добро здраве, любов и грижа помежду ни- грижа към децата ни, към родителите, към възрастните хора, добри взаимоотношения, защото това е най-човешкото, което можем да си подарим и пожелаем един на друг“, сподели пред журналистите Ирена Соколова. Тя подчерта, че медиите са огледалото и обективът на събитията и затова е от изключителна важност тяхното обективно отразяване.

2dsc_1123

Haпpaзничнaтaтpaпeзaпpиcъcтвaxaĸмeтътна Община Перник и областен координатор на местната структура на политическа партия ГЕРБ  д-p BяpaЦepoвcĸa, кметът на Радомир Пламен Алексиев, зaмecтниĸ-ĸмeтoвeCeвдeлинaKoвaчeвa , ДeниcлaвЗaxapиeв и BлaдиcлaвKapaилиeв, представители на областното и общинското ръководство на политическата сила.

3dsc_1124

Своя новогодишен поздрав отправи и кметът на областният координатор на ГЕРБ д-р Вяра Церовска.

„Искам да Ви пожелая здраве, разум и сърце, за да бъде 2017 година по-добра от предходната-да имаме възможност да реализираме хубавите идеи за едно по-добро бъдеще за Перник, да бъдем заедно и да запазим традициите, ценностите, историята“, сподели д-р Церовска и подчерта, че именно те са ни съхранили като народ и нация във вековете и отново те са тези, които ще ни дадат бъдеще.

По време на събитието журналистите и ръководството на ПП ГЕРБ-Перник си припомниха и миналогодишните късмети, като  всички бяха категорични, че те са се сбъднали.

Ирена Соколова  разказа още за участието си в предстоящата 25-та юбилейна експедиция до Антарктика и даде обещание да вземе със себе си и да развее на Южния полюс националния ни флаг, знамето на политическа партия ГЕРБ и герба на Община Перник.

Be the first to comment

Leave a Reply