18+! Зашеметени перничанки, купонджийки: Откъснаха ни главите за Хелоуин – СНИМКИ!

Събитията за Halloween стават все по-популярна традиция в България, но ако има едно парти, което не трябваше да пропускате, това е партито за Halloween, организирано от YALTA CLUB. Много перничани предпочитат клуба за да прекарат празника, защото в Перник е тотална тъпня.

Halloween партитата на най-добрия клуб в България “Ялта” добиха такава популярност, дори сред перничани последните години.

За да е истинско изживяването, у нас пристигна канадската мега-звезда в модните среди – Zombie Boy, бивше лице на L’Oreal, участвал в нестандартната рекламна кампания за Dermablend – коригиращ фон дьо тен, която става хит в онлайн пространството под заглавието „Go Beyond the Cover“. Специалната покана прие и един от най-популярните диджеи у нас Victor Calderone.

“Това е най-зрелищното нещо, най-скъпото шоу, най-голямата емоция, която сме виждали в България. Направо ни откъснаха главите”, казаха читателки на сайта “За Перник”, които ни пуснаха снимки от партито и обещаха догодина да отидат отново.

„Не жалим средства за HALLOWEEN и това обикновено е най-скъпото ни шоу за годината от продукционна гледна точка. Според мен публиката го вижда и оценява, което е причината всяка година да идват все повече хора. Музиката е важна, разбира се, но никога не е била водеща в концепцията ни. Тук предпочитаме да похарчим повече пари за ефекти, атрактивни актьори и екрани, вместо да поканим някоя по-комерсиална звезда и хората да се чувстват, като на концерт. Горд съм с факта, че всичко се прави от наши локални екипи и няма внос, нито идейно, нито технически“ – споделя креативният директор на Halloween, Илиян Дяков.
Продукцията ще е гарантирано мащабна, имайки предвид, че по официални данни това ще бъде събитието с най-голяма площ на екрани, правено някога в България – над 450 квадратни метра.

01 12 Хелоуин 10 09 08 07 06 05 04 03

Be the first to comment

Leave a Reply