ПОМОЩ на семействата на зависими идва в Перник

Много интересна и полезва среща ще се проведе в Перник, разбра ZaPernik.com. Срещата касае семейства на зависими от акохол и наркотици хора и как може да им се окаже помощ и подкрепа. На 9-ти декември от 14:30ч. в залата на Младежкия дом в град Перник ще се проведе среща с Катя и Дима Карпови – основатели в България на движението „Път към Свободата на моето семейство“.

Дима и Катя Карпови са Експерти в работата със зависими и техните роднини, а на 25-ти ноември Движението ще направи 7 години от създаването си.

Дима и Катя Карпови ще бъдат в нашия град, за да се срещнат с проблемите на перничани по покана на Илиана Станимирова, която е част от организацията.

„Аз лично съм от две години в програмата и виждам, че тя работи изключително добре. Точно това ме стимулира да поканя тези прекрасни лидери и в нашият град. Защото виждам колко голяма е нуждата да се направят групи за споделяне на роднини за зависими хора“, казва пред ZaPernik.com Илиана.

Тя лично ще работи с роднини на зависимите, а самите зависими е хубаво да влязат в изградените за целта центрове, казва Илиана.

Но повече за това какво да правим, ако се сблъскваме със зависимост в нашето семейство, ще разберете като дойдете на срещата, която ще се състои на 9.12: 2023 г.в младежкият дом в центъра на град Перник. Не се колебайте ! Чакаме всеки който има нужда от съвет и подкрепа ! Входът е свободен„- призова Илиана Станимирова.