ТЕРОРЪТ срещу жители в кв. Тева ПРОДЪЛЖАВА

Терорът над автомобилите на жителите на квартал Тева продължава. Или въобще не е спирал. За пореден вандалски акт съобщиха в групата на квартала, видя ZaPernik.com. 

Лек автомобил е надраскат, със свален лрегистрационен номер и емблема. И то послед бял ден.

Много ми е интересно, на кой му пречеше паркирана колата и защо му беше предния номер, че да го открадне. Ако е пречела можеше да си оставиш телефонния номер на частачката да се разберем като хората, не да правиш курвенски номера!
Колата е надрана и е свален регистрационния номер. Станало е в светлата част на деня, пред бл.100. Моля ако някой е видял нещо или намери захвърлен номера, да пише. Подадена е жалба в полицията, съжбщава Мирослава.
Както вече сме писали, в пернишкия квратал Тева вилнеят вандали, които не се свенят да увреждат чужда собственост и да тероризират жителите. Пукат се губи, драскат се бронии, чепят се стъкла, пишат се заплашителни бележки. Причината обикновено е битка за паркоместа – при все че квартал Тева е един от кварталите с най-широко пространство и възможност за паркиране. Обикновено вандалите са млади момчета, които се правят на мутри.
Какъв е бил мотивът за поредната вандалска проява обаче все още не се знае.
ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ: 

Коментари

коментара