ПОРЕДНА катастрофа около Сръбската скара при Бела вода разбуни духовете в интернет

Тежка катастрофа е станала днес по пътя след квартал Бела вода, посока Радомир, съобщават шофьори в групата „I see you КАТ- Перник“. 

От снимката, публикувана в групата се вижда сива лека кола, която е ударена в задната чест и е излетяла от пътното платно. На място е пристигнала линейка и екип на полицията.

По всяка вероятност едва утре ще се разбере от полицията какво е станало и има ли пострадали.

Към момента перничани коментират, че ПТП-то е станало в близост до крайпътната Сръбска скара. Въпреки, че според очевидец катастрофата е станала в обратната посока – към Радомир, много потребители са на мнение, че Сръбската скара създава сериозни предпоставки за катастрофи.

Според запознати това не е първата катастрофа в този район. Заради апетитните кюфтета по скоростния път редовно спират автомобили, които създават предспоставки за катастрофи. Често се случва атвтомобили да спират и в обратната на „скарата“ посока, при разклона за град Батановци, като шофьорите безразсъдно си пресичат пътя през мантинелите, за да си купят плескавици и да не избикалят с колата.

„Там всеки път има неправилно паркирали коли и пресичащи хора, магарета, кучета, кокошки, какво ли не“, коментира Юлиян.

Други коментиращи наричат въпросното крайпътно заведение „недоразумение“.

Според перничани, които са обръщали внимание на полицията, органите на реда бездействат и пасуват по отношение на заведението и паркиращите коли.

А ние се питаме: Трябва ли отново някой да умре за да се вземат мерки?

Коментари

коментара