Сложиха бащата на Сашко на ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА, резултатът е ясен!

Бащата на изчезналия 12-годишен Сашко от Перник – Александър Цветанов се е подложил на детектор на лъжата във връзка с изчезването на сина си. Вече седми ден от момчето няма абсолютно никаква следа, въпреки мащабното издирване, в което се включиха и хиляди доброволци. 

По информация на БНТ бащата Александър Цветанов е прекарал повече от 4 часа в полицейското управление в Перник. Освен, че се е подложил на детектор на лъжата, са обсъждали и как точно да продължи издирването и разследването.

По-късно самият Цветанов написа в профила си в социалната мрежа, че детекторът е показал, че казва истината:

„Детектора на лъжата показа, че казвам Истината, но това не е от значение за мен, защото сина ми го няма! Сашо, върни се вече!“ – пише Цветанов.

Припомняме, че момчето изчезна на 11.11 при разходка с баща си в района на Профилакториума в Перник. Започна мащабно невиждано досега издирване – с полиция, жандармерия, кучета термокамери, хеликоптер, хиляди доброволци, дори и медиуми, но от Сашко вече седми ден няма никаква следа.

Това породи съмнения, че е възможно в изчезването на момчето- аутист да е замесен самият му  баща и той да дава противоречива информация на търсещите. Това доведе и до момента, в който детктор на лъжата трябваше да докаже думите на Александър Цветанов.

Има съмнения, че момчето може да е отвлечено, а не изгубено, а за това е заподозряна и майката на Сашко, която живее в Англия.

Полицията твърди, че работи по всички възможни версии. А издирването продължава.

Коментари

коментара