Общински съветник за ремонта на плочките пред бившето кино Кракра: Тотално разточителство

„Близо две години продължава ремонтният хаос пред бившето кино „Кракра” и на Мемориала на миньорския труд в централната градска част в Перник. Коя е дата за приключване на ремонтните дейности на двата обекта и каква е цената, която ще платят перничани?” Този въпрос отправи към кметския екип общинският съветник от ГЕРБ д-р Явор Рангелов.

„Свидетели сме на едно тотално разточителство близо две години. За пореден път се преподреждат плочките на площадчето, намиращо се между двата моста в центъра на Перник и в непосредствена близост до бившето кино „Кракра“. Първо бяха с обратен наклон, след това се прави шадраванче, сега осветлението и не знам още колко причини могат да се измислят за бавното и некачествено изпълнение”, коментира Рангелов.

Той сподели, че малките деца, които карат тротинетки, също имат проблем, защото плочките на определени места са по-високи, а на други по-ниски.

„Всички видяхме как няколко пъти започваше измазване на Мемориала и сега пак тече някакъв ремонт”, коментира в залата Явор Рангелов и очаква отговор от общинската администрация за изпълнението и сумата на ремонтите.

Коментари

коментара