Антония Петрова прекали, обвиниха я в комплексарщина

Антония Петрова Батинкова възмути част от последователите си с излишно и натрапчиво парадиране на лукс. Те са категорични – бившата миска сериозно избива комплекси.

От фейсбук очерците на известната като „Мис Крокодил“ перничанка става ясно, че семейство Батинкови са на служебно посещение в Дубай. По снимките и коментарите Антония иде да внуши, че не може да се нарадва на факта, че е с нови бижута, като непрекъснато снима ръката си окичена с тях, а най-голямото й постижение е, че се е добрала да спи в небостъргач с гледка – точно срещу най-високата сграда в света Бурдж Халифа.

Но не, това съвсем не стига на госпожа Батинкова да ни убеди, че е „кралица“, както самата тя се определя. Разбира се, че трябва да видим и нейният „малък шопинг“ от няколко чифта мъжки и дамски обувки.

Но както се казва, човек от село може да избяга, но селото от човека – не.

Две снимки са особено красноречиви: на едната Антония „позира“, пазейки равновесие на пръсти с ултра къса рокля, хванла се през кръста, като баба, а краката й изглеждат криви. На другата пък мъжа й е с тениска и гащета и изглежда повече като таксиджия в Слънчев бряг, отколкото като милионер.

Има нещо пернишко в тези лица…

Но най-красноречивото доказателство, че Антония Петрова прекалява с показността са коментарите на хората, които досега й симпатизираха и следваха във фейсбук.

Ето малка част от тях:

„Грандоманщина и проста жена-лошо!“

По подобен начин Антония дразнеше, когато постоянно пробутваше в социалния си профил сина си Благовест, който наричаше Бест, като най-великото дете на света, показвай всяка крачка от неговото развитие като гений. Но това майчино отплесване беше тълкувано като естествено и присъщо на всяка майка, която си мисли, че „нейното гардже е най-хубавото“. След това последваха демонстрациите на Малдивите, стартирайки с две маркови чанти за Коледа и куп преживявания. Този път обаче феновете изтълкуваха като нахалство и спам непрекъснатото качване на Антония на едни и същи снимки и клипчета, на това какво си е купила от Експо Центъра в Дубай.

Приятелски съвет:

Тоцка,

Някои снимки не са за показване пред цяла България.
Трябва си малко и емоционална интелигентност, за да ограничиш злобата около себе си. Освен ако не се храниш с нея, разбира се…