Привилегии за Перничани – Топлофикация с удобен вариант за подмяна на уредите

Всяко домакинство трябва да подмени уредите си – водомери за топла вода и топломери с такива за дистанционен отчет. Тези уреди са по – удобни, отразяват цената още в месеца, в който е извършена консумацията и не на последно място са задължителни според новите европейски разпоредби. Подмяната на съществуващите с новите уреди обаче изисква цялата абонатна станция или целият блок да вземе решение и да го направи едновременно.

Ето 5 причини защо да го направим още това лято, ако живеем в Перник:

Спестяваме 8% от сметките си и не е необходимо да ги платим сега, за да ги подменим

Топлофикация Перник дава 8% отстъпка на абонатите, които са минали на реален месечен отчет и са я предпочели за свой Топлинен счетоводител. Ако сте избрали този вариант, то уредите ще влязат в месечните Ви сметки за 2 години на равни месечни вноски, при това на доставна цена. Така ще изпълните европейската директива без това да се отрази на бюджета Ви.

Една такса по – малко

Ще си спестите таксата, която плащате за отчитане на Топлинния счетоводител. Спестената сума може да не е много голяма, но със сигурност не е и излишна на
Вашето домакинство

Оставяме инкасаторите и домашните посещения в миналото

Някакъв човек влиза в дома Ви, без да си събува обувките, при това в удобно за него време, което Ви е съобщил с бележка на входа. Неговият график не се интересува нито от Вашите ангажименти, нито от Вашето работно време. Той е Инкасаторът на Вашия Топлинен счетоводител. Истината е, че Топлофикация подава сметката за Вашата абонатна станция и после Топлинният счетоводител я разпределя между отделните консуматори прогнозно. Накрая, ако не осигурите достъп, няма как да Ви се изготви изравнителна сметка, спрямо истинската Ви консумация.

Сбогом на прогнозните и изравнителни сметки

С уредите за дистанционен отчет казвате сбогом на изравнителни и прогнозни сметки. Всеки месец получавате сметка, която отразява реалната Ви консумация. Така можете да прецените разходите си и да коригирате консумацията.

Съседът – изобретател вече не ме ощетява

Ако съседът Ви е измислил как да стопи своята консумация за Ваша сметка, при ежемесечния отчет ние ще видим, че има уреди, които отчитат аномалия и ще се убедим визуално в тяхната изправност. Така, каквато и иновация да е изобретил някой, ще може да се възползва от нея само до първото дистанционно отчитане. Надяваме се тази последна полза да не се отнася за Вашия блок, разбира се.

Уредите за дистанционен отчет носят много ползи, а единственият недостатък – плащане за подмяна на съществуващите е решен елегантно и без стрес от Топлофикация Перник. Повече информация можете да получите на телефоните на дружеството, както и на място.

Коментари

коментара