ЖеУезна! Млада перничанка с „Голф“ духна на дрегера 2, 15 промила алкохол в кръвта

Снимка: Shutterstock.com

22-годишна е задържана за управление на автомобил с концентрация на алкохол над 1, 2 промила. 

Тази нощ, около 00, 50 ч., в пернишкия кв. „Църква“ е проверен лек автомобил Фолксваген „Голф“, шофиран от 22-годишна от областния град. При изпробването й с техническо средство за алкохол са отчетени 2, 15 промила в издишания въздух. Отказала кръвна проба за химичен анализ и е задържана за 24 ч. с полицейска заповед.
Започнато е бързо производство и работата продължава. 

28-годишен на съд за шофиране на автомобил след употреба на алкохол.

На 25 август е подаден сигнал в полицията за пътнотранспортно произшествие в пернишкия кв. „Изток“. На място е установен и изпробван за алкохол 28-годишен жител на гр. Батановци, който управлявал товарен автомобил Дачия „Докер“. Дрегерът отчел 2, 21 промила в издишания въздух. Шофьорът отказал кръвна проба за химичен анализ. Привлечен е като обвиняем по чл. 343 „б“, ал. 1 от Наказателния кодекс и работата продължава съвместно с прокуратурата. 

 54-годишна радомирка на съд за шофиране на автомобил в нетрезво състояние.

На 18 юли, в гр. Радомир е проверен лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 54-годишна местна жителка. При изпробването й с техническо средство за алкохол са отчетени 2, 65 промила в издишания въздух. Отказала кръвна проба за химичен анализ. След подведено разследване е привлечена като обвиняема по чл. 343 „б“, ал. 1 от Наказателния кодекс и работата продължава съвместно с прокуратурата. 

 

Коментари

коментара