За първи път в историята си пернишкият клуб по тенис на маса „Металик“ печели медали във всички възрастови групи

Спортен клуб по тенис на маса „Металик“ завършва сезон 2019-2020г. с още два медала от Държавното индивидуално първенство за младежи и девойки до 21г.

В гр. Варна се проведе ДОИП до 21г. където състезателите на СКТМ“Металик“ Силвио Седевчев и Михаела Стоянова, Георги Гогов с неговата партньорка Калина Христова от Корабостроител“92 гр. Варна успяха да спечелят бронзовите медали в дисциплината смесени двойки.

Много добро представяне за Силвио Седевчев които стана пети, а Георги Гогов, Мартина Василева и Михаела Стоянова са сред десетте при мадежи и девойки.

Георги Гогов отпадна в осминафиналите от шампиона Стефан Тодоров от „Стоянстрой“ Пловдив. Гогов и неговия партньор на двойки Нурай Ниезиев „Роса“ Попово отстъпиха на четвъртфинала на двойки с 3 : 2 гейма от шампионите Стефан Тодоров „Стоянстрой“ Пловдив и Пламен Върбанов СКТМ Шумен.

За първи път в историята си клуб „Металик“ печели медали във всички възрастови групи от 12г.,15.г,18г.,21г., мъже и жени.

За първи път в историята на СК Миталик и мъжки, и женският отбор играят във Вишса лига.

Завършваме сезона с 15 медала от държавни първенства, пет от НТ Купа България “ Млад Олимпиец“ и шест от международни турнири.

Ръководството на клуба е изключително доволно от представянето на своите състезатели и им желае успех през новия сезон.

Сезон 2020-2021г. започва на 09-11.10.2020г. с НТ Купа България „Млад Олимпиец“ до 12г. в гр. Момчилград.