След като вчера поискаха Михаела Филева, днес Еми в инвалидна количка, помоли кмета Станката и група „Скандау“ да пеят за деня на града в Перник

След като вчера младежи разкриха, че са говорили случайно с кмета на град Перник, когато са го видяли на площада, че искат Михаела Филева да пее на Деня на града през месец октомври, днес Еми, която е в инвалидна количка и за първи път се качи на новата люшка за деца с инвалидни колички в Перник е помолила кмета Станислав Владимиров да покани група „Скандау“ за деня на града.

„Ще проверим цените на изпълнителите и възможностите им да участват точно на датата за деня на Перник и ако имат възможност ще бъдат поканени“, каза кмета Владимиров.

„Засега за тази година, едва ли ще може да има повече изпълнители, но предложенията, които ми дадоха децата на Перник ще ги взема под внимание и най-вероятно това ще бъдат музикалните звезди за празника на Перник. Аз непрекъснато се срещам с хората, разговаряме и се вслушвам в техните искания“, каза кмета Станислав Владимиров пред zaPernik.com.