Танцьорката, която потроши 10 коли, отново в атака! Разби носа на студентка

Съжалявам, виновна съм. Искам да бъда при родителите си. Да продължа образованието си. Това е един урок за мен! С тези думи преди по-малко от месец 21-годишната Габриела Медарова, която пияна и дрогирана потроши 10 коли в комплекс Оазис, омилостиви Апелативния съд в Пловдив. Тя се разплака, обеща да ходи на психиатър да се поправи и да промени живота си. И съдиите й повярваха. Оказва се обаче, че изобщо не си е научила урока, сълзите й са били крокодилски, а поведението й – напълно лицемерно. Защото миналата нощ тя е разбила носа на студентка в пловдивски нощен клуб. Момичето потърси TrafficNews.bg, за да разкаже за преживения кошмар.

На 9 май вечерта Катя Андреева празнувала 21-вия си рожден ден с приятели, като компанията се забавлявала чудесно. Вдигали наздравици с шампанско, правили си снимки с балони, танцували.

Малко преди 3 часа рожденичката и нейна приятелка отишли до тоалетна. Другото момиче влязло в една кабинките, а Катя останала отвън да я изчака. Вратата на съседна кабинка се отворила, от нея излезли момче и момиче, които очевидно били заедно вътре и последното нещо, което Катя видяла, е една ръка с татуровки, която се насочва към лицето й.

Падайки, чула, че момчето казва „Ти полудя ли? Защо го направи?“. „Свестих се след секунди – лежах на пода, от носа ми шуртеше кръв. Опитах се да се изправя, момче и момиче се опитваха да ми помогнат. Момчето ме накара да си държа главата назад, за да спре кръвта“. След минута пристигнали служители на охраната, които й помогнали и я сложили да легне. Междувременно охранителите открили нападателката, която се оказала скандалната танцьорка Габриела. Те я задържали, докато дойде полиция.