Жена преспа с 2000 мъже, скривайки огромна тайна

48-годишната Кристал Уорън от Брайтън преди 14 години беше мъж – Кристофор. Тогава решава да промени живота си радикално като смени своя пол. Оттогава жената е спала с 2000 партньори и няма да спре, пише вестник „Мирор“.

Кристъл се похвали, че започва да спи с мъжете, веднага след операцията за смяна на пола. Първите няколко месеца го прави със стотици партньори. В момента има повече от две хиляди. Според жената, по този начин тя компенсира времето прекарано в „неправилното поле“. До 50-годишна възраст Кристал очаква да премине прага на 3000 сексуални партньора.

„Когато бях мъж, никой не ме съдеше за многото секс. Защо тогава трябва да бъда съдена днес?“, пита жената.

Интересно е, че Кристал не казва на своите любовници, че е била мъж. Жената е сигурна, че операциите, които е претърпяла в миналото, са нейната собствена дейност, която не трябва да засяга партньорите й.

„Като правило това е случаен секс, а аз нямам възможност да кажа на партньорите си за миналото. И защо трябва да направя това? Съмнявам се, че други жени говорят за операциите си, преди да си легнат с някого. Сега съм жена, това е основното нещо“, казва тя.

Кристал признава, че е правила секс с девет партньора наведнъж. И според жената няма какво да се срамува – напротив, тя се гордее, че новото й тяло доставя толкова много удоволствие на хората.

„Не се срамувам, горда съм. След години на мразене на тялото си, наистина ми харесва да го покажа и да се наслаждавам. И изглежда, хората също се радват на тях“, споделя жената.