Дупарата на Гери-Никол вече изобщо не е яка! Задните й части лъснаха в целия им „блясък“

Дупарата на Гери-Никол вече изобщо не е яка! Задните части на варненката лъснаха в целия им „блясък“, който няма нищо общо с корекциите, през които преминава в клиповете й.

Появиха се папарашки снимки от концертите на турнето „One Love“ в македонските градовете Охрид и Струмица. Задните части на Гери са в устите на комшиите, които изпаднали в еуфория и аплодирали бурно нашенката, докато обърнала се с гръб към тях twerk-вала с изпъчено дупе.

Докато на първия концерт от „One Love“ се появила по изрязани ултра къси гащи, то в Македония певицата била по-обрана – заложила на клин с шах-мат щампа и блузка от същия десен. Въпреки многото дрехи Гери-Никол отново не спестила емблематичните си движения и пищните й извивки взривили всичко живо наоколо.

Всъщност яката дупара на изпълнителката на „Ела и си вземи“ е плод на усърдни и специални тренировки във фитнеса. Папараци на „Хотарена“ успяха да заснемат необработеното на видео програмите дупе на рапърката. Снимките са от концерта в Охрид и от тях е видно, че наистина „гърбът на Гери пръска… под кръста“, както пее 100 Кила в хитовото им парче.

Коментари

коментара