Дифузиращи бижута с етерични масла

Дифузиращите бижута с етерични масла предразполагат за най-лесно изполване на етерични масла. В тази статия ще научите кои бижута пасват най-добре на вашия начин на живот, така че да можете да носите вашите любими етерични масла и ползите от тях със себе си.

Предимства на носенето на дифузиращи бижута

Капенето на етерични масла върху бижута е модерен начин да използвате етерични масла, без да е необходимо да сте близо до ултразвуков дифузер. Чрез този вид бижута, можете да избегнете директен контакт с наситените етерични масла. Освен това, най-прекрасното нещо при носенето на арома бижутата е, че правите значителна икономия , тъй като ще имате нужда от по-малко капки етерично масло, в сравнение ако използвате дифузер.

Разбира се, различните етерични масла имат различни ползи във връзка с вашето умствено, физическо и духовно здраве. Носенето на тези бижута има благоприятни ползи и за вашата лимбична система.

Носенето на арома бижута с етерични масла е един от най-добрите и най-лесните начини да помогнете на тялото си да регулира естественото си функциониране, да увеличи енергията и фокуса си, и да подобри настроението ви.

Най-голямото предимство… може да спестите пари, особено когато носите бижутата си, докато прекарвате време в голямо пространство. Една капка етерично масло е достатъчна бижуто да придаде аромат в продължение на няколко дни. Например при използването на  дифузер за етерични масла, са нужни 8-10 капки за един следобед.

Видове бижута с етерично масло

Бижутата се предлагат във всички различни форми, размери и начини за съхраняване на любимите ви етерични масла, за да се наслаждавате през целия ден.

Бижутата с етерично масло могат да се носят като гривни, колиета, обеци и аксесоари за коса.

Ароматерапевтичните бижута обикновено включват порест камък, като скала от лава, глинени мъниста или висулки, или кожена или филцова подложка, в която да задържате етеричните масла.

Видове бижута:

  • Колие от лава камък
  • Дифузиращ медальон огърлица с цветен филц или кожен дифузер
  • Ароматерапевтични гривни с камъни от лава
  • Арома гривна от етерично масло, включваща медальон, който използва филцови или кожени подложки
  • Обеци с дифузер с етерично масло, използващи камъни от лава

Няма значение кой вид колие ще изберете, стига да се чувствате красиви и то да подхожда на вкуса ви.

Гривните с етерично масло са чудесни за хора, които обичат да носят гривни и не искат ароматът да се доближава до лицата си. Това би било чудесен избор ако сте нови в използването на етерични масла и искате да ограничите количеството, което вдишвате през деня.

Носенето на медальон на верижка за огърлица ви помага да вдишвате по-често ароматните предимства на маслата и е по-подходящо за вас, ако сте свикнали да използвате етерични масла през целия ден.

Как да използвате вашите дифузиращи бижута с етерични масла?

Добавянето на етерични масла към вашите бижута е най-лесният начин да разпръснете маслата си. Просто добавете 1-4 капки от любимото си етерично масло или смес от етерични масла, върху филц или кожена подложка.

Трябва да използвате неразредени етерични масла в бижутата си. Няма нужда да разреждате етеричните  масла с носещи масла, тъй като те няма да докосват кожата ви. Ако използвате мъниста от лава, капнете любимите си масла върху мънистата, преди да ги носите.

Любимите аромати, които да добавите към колието от етерично масло, включват по капка лимон, лавандула и мента.

Може да намерите класация с най-добри продукти за онлайн пазаруване на сайта BUYOUTSIDE.COM. Купете най-добрите продукти с класациите и ревютата на BuyOutside.

Коментари

коментара