Кандидатът за вицепрезидент на БСП Илияна Йотова: Орешарски няма да получи нито един глас от левицата

Всички партии искат да се възползват от гласовете на БСП. Орешарски няма да получи нито глас на левицата. Това заяви кандидатът за вицепрезидент на БСП и евродепутат Илияна Йотова в коментарното студио на ПИК ТВ.

Тя направи и разкритието, че е на път да внесе в Европейския съвет искане за промяна на Лисабонския договор заради неравнопоставените условия, при които различните държави се справят с бежанската криза. И сензационно разкри, че планът на старите страни-членки на Европейския съюз е да се разграничат от рисковите държави, каквато е България.

Ще изгуби ли подкрепа БСП заради участието на толкова бивши свои членове в президентската надпревара? Какво скара БСП и АБВ, и затръшната ли е завинаги вратата между тях? Кой от кандидатите на ГЕРБ е най-опасен за двойката на социалистите Радев – Йотова? За какво точно се бори евродепутатката по време на тази кампания?

Верни ле са твърденията на управляващите, че Кристалина Георгиева има по-големи шансове от Ирина Бокова? Правилно ли реагираха българските власти на изявленията на руския депутат Пьотр Толстой и какво означават те заедно с посегателствата върху паметника на български войници в Македония?

 

Източник: Pik