ИЗДАДЕ СЕ! Цветанов намекна, че ГЕРБ ще издигне Цачева за президент и разкри защо!

ИЗДАДЕ СЕ! Цветанов намекна, че ГЕРБ ще издигне Цачева за президент и разкри защо!

Цецка Цачева ще бъде кандидат за президент на ГЕРБ. Това стана ясно от интервю на председателя на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов за „Дарик радио“.
Цветанов уточни, че не е подходящо да се организират избори в голям град у нас, ако кмет от ГЕРБ бъде издигнат за президент. С това двама от четиримата вероятни за поста държавен глава отпадат. Това са кметовете на София Йорданка Фандъкова и кметът на Бургас Димитър Николов.
На въпрос има ли номинираният за президент сключен брак, Цветанов потвърди, че изборът на ГЕРБ е човек, който има граждански брак. От останалите двама фаворити – Цецка Цачева и Томислав Дончев, само Цачева е минала под венчило.
По метода на изключването от четиримата избраници за кандидат за президент на ГЕРБ -Цецка Цачева, Томислав Дончев и кметовете Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, само Цачева отговаря за профила, който председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов описа пред медията, а и сам не отрече, че е именно тя, а само уточни, че това ще стане ясно в неделя.


Източник: Pik

Коментари

коментара