СУША! Оставят части в центъра на София без вода – вижте кои са

СУША! Оставят части в центъра на София без вода – вижте кои са

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Владайска“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10 до 20 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“, ул. „Дамян Груев“, ул. „Ивайло“, бул. „Македония“.

По време на спиране на водата ще бъде осигурена водоноска на адрес: бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ пред Частна математическа гимназия. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ ъгъла с ул. „Владайска“.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Три уши“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9 до 17 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Три уши“ от ул. „Княз Борис I“ до бул. „Христо Ботев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Три уши“ ъгъла с ул. „Позитано“.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Панагюрище “Център, се налага спиране на водоподаването от 10 до 14 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Панагюрище“ от ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „Дунав“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дунав“ ъгъла с ул. „Панагюрище“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Крум Попов “ кв. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9 до 17 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Крум Попов“ от ул. „Милин камък“ до ул. „Криволак“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Крум Попов“ ъгъла с ул. „Цанко Церковски“.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Емилиян Станев“ кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 18 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Емилиян Станев“ от ул. „Марин Големинов“ до ул. „Емилиян Станев“ №89, по ул. „Ген. Иван Колев“ от №38 до №46 и по ул. „Никола Крушкин – Чолака“ от №14 до №20.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Емилиян Станев“ ъгъла с ул. „Йосиф Брадати“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Княз Борис I“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 16.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Братя Миладинови“ , по ул. „Княз Борис I“ от ул. „Лутраки“ до ул. „Отец Паисий“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Княз Борис I“ ъгъла с ул. „Братя Миладинови“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Христо Ботев“ кв. „Гниляне“ ,община „Нови Искър“, се налага спиране на водоподаването от 10 до 15 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул.„Христо Ботев“, ул.“Спортист“ ,ул.“Тополите“ ,ул.“Пенчо Славейков“ ,ул.“Герой“ ,ул.“Черешите“, ул.“Околчица“ и ул.“Къпина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Спортист“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Маринковица“ кв. „Гърдова глава“, се налага спиране на водоподаването от 10 до 18 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Маринковица“ от бул. „Александър Пушкин“ до ул. „Симеон Радев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Маринковица“ ъгъла с ул. „Симеон Радев“.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Васил Левски“ кв. „Ботунец“, се налага спиране на водоподаването от 10 до 14 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Васил Левски“, ул. „Тракийска могила“, ул. „Здравец“, ул. „Надежда“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“ ъгъла с ул. „Здравец“.

Източник: Pik