Вода или вино? Какво пие Наум Шопов, преди да подкара колата?

Вода или вино?, чудят се феновете на Наум Шопов от няколко дни, след като го видяха да надига чаша на тържество, а по-късно изправен до странно паркирания семеен автомобил. Дилемата възникна в края на миналата седмица, когато жена му Теа Минкова пубикува видеа в инстаграм и от двете събития, пише „Уикенд”.

Звездната двойка бе на вечеря с голяма компания, в която бе миската Славена Вътова, позната и като жури в „България търси талант”, както и семейните им приятели Даниел и Алекс Петканови. Теа Минкова показа всички във видео, както и мъжа си Наум, с когото имат дъщеря Амая. Актьорът, който изигра д-р Борис Тасев в сериала „Откраднат живот”, а скоро ще го видим като водещ на риалитито „Ергенът” по БиТи Ви, влезе в кадър, надигайки чаша.

Почитателите на двойката бистрият още и кой е паркирал така странно семейният автомобил. „Мише, слез да паркирам”, написа Теа към клипчето, в което се вижда, че вляво колата е на сантиметри от стената на гаража. Дали тя е шофирала и е приканила мъжа си да слезе, за да позиционира автомобила в гаража, или е било обратното, не се разбра. Така или иначе, видя се, че някой е трябвало да слезе, преди паркирането, в противен случай е щял да прескача седалките, за да излезе през вратата на шофьора.

Наред с темата дали Наум е шофирал след консумация на алкохол, се коментира и очевидно топлите отношения на актьора и жена му с Алекс и Даниел Петканови. Дълго време се говореше, че звездните двойки са се изпокарали. Слуховете тръгнаха, след като четиримата направиха рекламна агенция през 2018 г., но не след дълго най-неочаквано разтуриха общия си бизнес. Разбира се, инфлуенсърите, каквито са всички те, твърдяха, че драми и скандали нямало, даже запазили приятелство, но в светските среди продължи да се говори за смразените им отношения. И да е имало напрежение помежду им, явно вече е в миналото, защото звездните двойки демонстрираха взаимна обич на вечерята, за която се събраха в други приятели.