Кирил Стоев от протеста в София: Промяната за по-справедлив живот в България е възможна

Снимка: Кирил Стоев, Фейсбук

Десетки перничани също подкрепиха кабинета на Кирил Петков снощи на площада в София заедно с хиляди други граждани. Сред тях бе и в качестото си на гражданин областният управител на Перник Кирил Стоев, заедно със съпругата си. Стоев излъчваше кадри на живо от протеста, а по-късно коментира в профила си във фейсбук:

„Бях заедно с всички хора на площада пред Народното събрание. Като човек, като родител, като гражданин на България. Имаше деца, имаше млади хора, които бяха там, за да не им се налага да емигрират; защото най-накрая виждат, че след десетилетия България върви към правилна посока на развитие. Имаше възрастни хора, които бяха там, за да подкрепят своите деца и внуци, защото те не са успели да постигнат тази свобода за България, за която са мечтали. Промяната е видима и тя носи със себе си енергията на всички българи, които милеят и обичат Родината си.
Днес кабинетът „Петков“ падна, но това е началото на един нов път на България и съм сигурен, че тази подкрепа, която видях от хилядите хора днес е подкрепа на още стотици хиляди българи в цяла България, които виждат, че промяната за по-справедлив живот в България е възможна. Вече я виждаме. Има я. Има смисъл да се борим за нея и продължаваме!“

Снимка: Кирил Стоев, Фейсбук

Коментари

коментара