Перник със свой представител в националния съвет на Жени-ГЕРБ

ГЕРБ – Перник вече има своя представител в Националния изпълнителен съвет на Жени – ГЕРБ и това е Христина Георгиева.

Тя беше избрана на днешното Национално общо събрание на организацията. Заради противоепидемичните мерки форумът се проведе онлайн, от областната структура на Перник си включиха 15 дами.

Христина Георгиева работи като педагогически съветник в СУРИЧЕ „Д-р Петър Берон“ в Перник. Завършила е бакалавърска степен в Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград. По-късно се дипломира с магистърска степен „Политически мениджмънт“ в СУ „Св. Климент Охридски“, придобива и следдипломна квалификация „Педагогическа психология“. Народен представител в 45-ото Народно събрание.

Като голяма отговорност и изключителна чест определи избирането си в НИС Христина Георгиева. Тя сподели, че ще работи всеотдайно и упорито за популяризиране на каузите и европейските ценности на ЖГЕРБ.

„ГЕРБ неведнъж е доказвала, че е най-демократичната партия и жените заемат ключове позиции в редиците на партията. За мен и чест да бъда част от такъв успял и градивен екип“, сподели Христина Георгиева.

Екатерина Йорданова е новият председател на женската организация на ПП ГЕРБ. Нейната номинация бе подкрепена от общо 840 делегати на заседанието на Националния изпълнителен съвет на организацията.

Коментари

коментара